13 Серпня, 2025

Анна пєскова: «десерт готую за рецептом бабусі»

обговорив з актрисою її кулінарний досвід і записав рецепт домашнього десерту, в якому немає ніяких хімічних добавок

– Анна, в якому віці ви почали готувати?

– У 18 років, коли почала жити окремо. Я вже працювала, вчилася в театральному інституті в рідному Челябінську і знімала квартиру. Читала кулінарні книги, брала рецепти з Інтернету і методом проб і помилок осягала це мистецтво. Вдома у мами коронними стравами були випічка та десерти: шарлотка, морквяний пиріг, різні торти. А найулюбленіший – солодка ковбаска, вона до цих пір є одним з головних страв на всіх сімейних святах.

– Можете пригадати, як зіпсували продукти і викинули не вийде шедевр в смітник?

– Зовсім недавно у мене не вийшла лазіння. Уже після того як страва було готове і я його спробувала, зрозуміла, що купила не той сир, з гіркуватим присмаком. А оскільки цього інгредієнта в лазіння чимало, то вона вийшла гіркою. Але я її не викинула. Кішка, яка живе біля нашого будинку і часто заходив до нас в гості, була дуже порада тому, що їй приготували і запропонували такі ласощі. А для сім’ї приготувала нову лазанью, з відповідним сиром.

– У вас чудова фігура. Чи дотримуєтеся принципів правильного харчування?

– Щоб добре виглядати, я дотримуюся здорового способу життя, який включає в себе і заняття фітнесом, і правильне харчування. Одне без іншого неможливе. Тільки завдяки балансу їжі і спорту можна мати гарний вигляд. Для мене правильне харчування – це ніяких фастфудів, напівфабрикатів і нічних перекусів. П’ятиразове харчування, невеликими порціями. Я люблю овочі, фрукти, молочні продукти. П’ю багато води. Намагаюся щільно їсти вранці і робити легкі вечері.

– Для багатьох вихідний день асоціюється з пирогами або ще чимось смачненьким. А у вас?

– Я, як і моя мама, частенько випікаю шарлотку, кекси. І ту саму шоколадну ковбаску, коронна страва нашої сім’ї вже в третьому поколінні. Цей рецепт мені передала бабуся.

Бабушкін рецепт шоколадної ковбаски від Анни Пєсковій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code